Med ditt varumärke och affär i fokus

•••

Behöver du en hemsida, en broschyr eller har ni ett event i antågande?

•••
Jag hjälper dig med att utveckla ert varumärke. Digitalt och analogt.
Alla uppdrag har sina speciella förutsättningar men börjar på samma sätt, med ett möte.

Know How

Art Direction, Grafisk Design och Projektledning – se mig gärna som er kollega och bollplank genom hela er process.

Behov

Vad är er nuvarande status?

Strategi
Innehåll

NÄR? – VAR? – HUR?

Insikt

Research om företaget, produkten, omvärlden och målgruppen/personas 

Koncept, Idé, förslag 

VETA – KÄNNA – GÖRA

l

Visual Design

Ditt varumärkes upplevelse online/offline  Editorial, corporate, storyboard, UX, wireframes, annonser, innehåll, foto/bild

Genomförande

Programvaror jag jobbar i

ADOBE: Indesign, Photoshop, Illustrator, Xd (Sketch) 

WORDPRESS: Divi Theme, Elementor

Powerpoint, Keynote

Collegor och experter

Kräver ditt uppdrag större kapacitet tar jag kontakt med mitt nätverk.

“Most people make the mistake of thinking design is what it looks like. That’s not what we think design is. It’s not just what it looks like and feels like. Design is – how it works.” – Steve Jobs –

blandat...

Ulrika Jannert Kallenberg

[  G. Oktober 2018  ]

Ulrika arbetar som författare, översättare, journalist och skribent. En person som har många strängar på sin lyra och inte minst en fantastisk människa att lära känna. Det var ett rent nöje att få göra hennes hemsida.

Lite recensioner 🙂

WireFlow i ny kostym

[  G. April 2018  ]

Har gett WireFlow en helrenovering av deras profil och hemsida. Ett lärorikt och fantastiskt roligt projekt.

Minerva e-utbildningar

Art Direction, Graphic Design, content och UX för SCA – TENA Pharmacy , TENA Night Care och TENA Bowel management. Införsäljning och projekt. Säljförslag till Volvo CE och SKF mer om  >>

Art Director vs Visual designer

Fick frågan varför jag använder båda i min titel. Art Director har ansvar för övergripande koncept och strategi. Visual designer är en kombination av UI (user interface) och grafisk design. Genomförande digitalt och analogt alltså. 

Prestandafönster – P2

Steg 1. Ny logotype och Prestandas upplägg i ny tappning. Är under konstruktion…

Management Studio

[  G. Januari 2018  ]

Fantastiskt roligt att få hjälpa Pia K (www.pia-k.se) med att sätta ihop en webb för hennes kund, Nita på Management Studio.

Kolla gärna in resultatet:

7

hösten 2017

Jag kan nu äntligen designa och göra färdigt webbsidor själv. Behöver inte längre vara styrd av mallar eller beroende av andra. Plattformen är wordpress och denna sidan är mitt första projekt. 

Vill man inte ha wordpress som plattform, lägger jag upp concept och design traditionellt i photoshop, Xd eller Sketch, eller vad nu passar bäst för den som kommer att programmera sidan.

Prestandafönster

Ett fantastiskt trevligt projekt. Prestandafönster behövde en hemsida. Att byta fönster är en stor kostnad för en vanlig husägare dessutom florerar det många negativa historier om oseriösa byggare i branschen. I uppdraget låg att skapa trygghet i köprocessen, minska oron och uppmuntra till kontakt.

mer om >>

Content Marketing

Det är som namnet antyder marknadsföring med innehåll och naturligtvis skulle även en broschyr kunna svara för detta. Men bara till det yttre.
Exempel på detta är en pitch som vi tog fram på DRVR  för Stenspecialisterna,
Tyvärr kunde inte detta genomföras på grund av interna hinder hos kunden men vi och de var mycket nöjda med förslaget.
mer om >>

Smart Content Management för max ROI

Tänk brett från början så har du ett koncept och en story att bygga vidare på och som lätt kan anpassas i alla de kanaler där din målgrupp befinner sig.

The Great Wild

Grafisk profil och hemsida inför deras App släpps. The Great Wild en social app och plattform för jägare i sverige och över hela världen med en starkt etisk och miljövänlig filosofi.

mer om >>

Backa upp era säljare

Relevant och engagerande material till ett möte om det så sker på tu man hand eller i ett större sammanhang som ett event eller utställning.

DRVR | CAT Propulsion

2014 blev ett år med mycket fokusering på trycksaker, rätt kul som omväxling då jag är mer digitalt inriktad. mer om >>

Minerva Group

Minerva behövde en ny profil och hemsida efter att ha slagit ihop två företag; Minerva CLP och Minerva Accademy. Mitt första steg i processen var att bena ur deras affär… mer om >>
7

Ett magazin på nätet

Går det att göra ett magasin på nätet som ger en lika trevligt upplevelse och känsla att läsa som ett tryckt magasin? Det skulle jag vilja ta fram.

Ett snyggt exempel är Al Jazeeras app. Kanske är det för deras duktiga fotografer och intressanta artiklar och att dom verkar ha det så gott ställt på deras nyhetsredaktion som gör den intressant 😉

Testa gärna, appen är gratis.

Hör gärna av dig. Välkommen!

Veronica Gyllenstedt

AD/Visual Designer

TEL: +46 707 14 48 06

veronica@gyllenstedt.se

Allt börjar med ett möte

Välkommen!

+46 707 14 48 06

veronica@gyllenstedt.se

Hello!

Ett möte, över en kaffe eller i telefonen. Här berättar du vad du behöver hjälp med. Första mötet är alltid förbehållslöst så det är helt ok ifall du inte vet vad du skall börja med.

Om du redan har en komplett brief och ungefärlig budget färdig att ge mig så hoppar vi steg 02, 03 och ses igen vid steg 04 – jag presenterar ett förslag.

Uppstartsmöte

Nu startar vi projektet. Du är experten om din produkt eller tjänst. Jag har på min sida gjort en snabbkoll av ditt företag/tjänst och din marknad.

Vi skall nu dra upp ungefärliga riktlinjer om omfattning, enheter och ifall vi behöver ta in en tredje part med expertkunskap. Här är bra om du har en ungefärlig uppskattning av vilken budget du har att röra dig med.

Insikt och kreativitet

Nu är det dags för mig att ta fram förslag. Nu kommer jag dyka djupare göra research om ditt företag/produkt/tjänst och inte minst förstå din målgrupp.

Jag presterar bäst om du ser mig som en tillfällig arbetskamrat och strategiskt bollplank. Ju mer jag lär känna ditt företag och er målgrupp ju mer träffsäker blir jag.

Presentation

Om du varit delaktig i idé och design processen vet du ungefär vad du kommer att får se. Här kommer nog även projektet att ha utvecklats, många goda idéer om fler saker som kan vara bra har dykt upp. Kanske tom en affärsidé om app eller business på nätet?

Produktion

Nu skall vi förverkliga våra idéer. Många gånger kan jag tillsammans med er göra allt från ax till limpa. Vid större och mer teknikkrävande projekt tar vi in experter inom det område vi behöver till exempel filmare, fotografer, tyngre programmerare, utvecklare eller pr experter. Här kan jag agera projektledare samtidigt som designer mot tredje part.

Veronica Gyllenstedt

AD/Visual Designer
+46 707 14 48 06
Jungmansgatan 3, 413 15 GÖTEBORG
veronica@gyllenstedt.se