Jaktkunskap erbjuder utbildning för jägarexamen men fokus är på utbildningsjakter. Dom behövde hjälp att göra en ny hemsida för deras jägare. En nybliven jägare har här möjlighet att träffa andra jägare och ge sig ut på utbildningsjakter tillsammans med andra erfarna jägare. 

[ innehåll, struktur, WebbDesign ]

Ökad kunskap – alla vinner

Välkommen till Jaktkunskap. Vi är en oberoende förmedlare av kunskap och klokskap som inspirerar och utbildar jägare ur ett etiskt helhetsperspektiv.

Utbildningen startar i slutet av juni, innevarande år. Under 2022 driver vi vårt konseptet tillsammans med regionala projektledare i:

Västerbotten med utgångspunkt ifrån Umeå
Uppland, Sörmland och Stockholm med utgångspunkt ifrån Stockholm
Västra Götaland med Göteborg som utgångspunkt
Västra Skåne med utgångspunkt i Ängelholm

Jägarexamen

Välj rätt väg in i jakten. Vår utbildning till jägare erbjuder dig en riklig grund av rätt komponenter att stå på med en pedagogik som gör att du verkligen lär dig saker för livet. Denna ger dig även företräde in i Jaktkunskaps Utbildningsjakter.

Ny som jägare?

Vill du utvecklas och lära känna nya människor? Anmäl dig till våra utbildningsjakter och ta del av erfarenhet och kunskaper från de mest erfarna jägarna. 

Jakt, kunskap och program

Hur går det till och hur kan ett program se ut? Här hittar du ett exempel på hur ett program kan se ut. Programmen är regionalt anpassade. Det exakta innehållet på just din ort redovisas i det avtalsförslag du får när du ansöker. 

Teama up med din hund!

Nyckeln till ett framgångsrikt sammarbete med din hund är kommunikation. Vi lär dig förstå din hund från valp till avvancerad spårteknik. 

Jakten, en helhet – från skog till bord, året runt – en livsstil som ger livet ett större innehåll. 

Den moderna jägaren är en variant av frivillig skogvaktare som lever närmare de 98% av det obebyggda Sverige än de flesta andra och som sår och skördar för en välmående natur i balans. 

På vår kurs lär du dig mer om detta än vad du får på många andra kurser. 

Med rätt inställning och utbildning tillför vi jägare enorma värden till natuten och vårt samhälle.

Jaktkunskap på Youtube

Jaktkunskap är ett jaktprogram där vi blandar kunskap om jakt med spännande reportage. Du får möta några av landets mest kunniga inom jakt, vilt och viltvård, skytte och jaktutrustning d v s duktiga jägare, jaktvårdskonsulenter, skytteinstruktörer, branschfolk, forskare m fl.

Kontakta oss

info@jaktkunskap.se

SE556820-359901

Om oss

Jaktkunskap är en oberoende förmedlare av kunskap och best practice som inspirerar och utbildar jägare så att jägarkåren höjer sin totala kunskap ur ett etiskt och balanserat helhetsperspektiv. Det gagnar jägarna, naturen och samhället.