Vad kostar en hemsida?

Priset på en webbsida kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive komplexiteten i designen och funktionaliteten, antalet sidor, integrering av specialfunktioner och behovet av anpassad utveckling. Eftersom varje projekt är unikt är det bäst att ha en diskussion för att fastställa dina specifika behov och önskemål för att ge en exakt uppskattning av kostnaden. Om du är intresserad av att få en offert är du välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera dina krav och budget för att skapa den bästa lösningen för dig.

Men för att ge dig ett liten indikation har vi delat upp det i tre ungefärliga prisklasser:

30 – 35 000 SEK:

Med vår grundläggande paket får du en professionell webbsida som möter dina primära behov. Vi skapar en anpassad design utifrån er nuvarande med grundläggande funktionalitet och några få sidor. Vår fokus ligger på att säkerställa att din webbplats är responsiv och användarvänlig. Vi utför naturligtvis också en grundläggande analys av din målgrupp och varumärke för att anpassa webbplatsen efter dina behov.

Basic: Installation Yoast SEO, Cache, Wordfence security, Spam protection, GTranslate 

Camping special: Design ”light” rent och snyggt. Länk till bokningssida

Divitheme/wordpress

60 – 70 000 SEK:

Vårt mellanpaket är perfekt för dig som vill ha något mer än det grundläggande. Förutom det som ingår i det första paketet, kommer vi att lägga mer tid och resurser på analys av din målgrupp och konkurrenter. Vi kommer att fördjupa oss i användarupplevelse och konverteringsoptimering för att säkerställa att din webbplats inte bara ser bra ut utan också driver resultat till ökad konvertering. Vi kommer att inkludera fler sidor och mer avancerad funktionalitet för att uppfylla dina specifika behov.

Basic: Yoast SEO (installation och text), Cache, Wordfence security, Spam protection, implementering av redirection från förra sidan, GTranslate eller installation WPML

Camping special: Design ”Mellan” vi lyfter din profil ett snäpp. Enklare implementering av bokningssystem. Implementering och design av posts för nyheter. Installation och implementering av Evenemangskalender.  Spårning i Ga4 och implementering av Cookie pop-up.

Divitheme/Wordpress

90 000 –  SEK:

Vårt avancerade paket passar dig som behöver en mer omfattande och specialanpassad webbplats. I detta paket lägger vi extra fokus på att förstärka din varumärkesidentitet genom noggrann planering och design. Med en fördjupad förståelse för din affärsstrategi och målgrupp, kommer vi att skapa en webbplats som inte bara är estetiskt tilltalande utan också tydligt kommunicerar ditt varumärkes budskap och värderingar. Vi investerar mer tid och resurser på att utveckla innehållet och designen för att säkerställa användarupplevelsen under längre tid och i fler kanaler. Slutresultatet kommer att vara en webbplats som inte bara uppfyller dina behov, utan också positionerar dig starkt på marknaden och lockar din målgrupp i syfte att öka din konvertering på sidan.

Basic: Yoast SEO (installation och text), Cache, Wordfence security, Spam protection, implementation av redirection från förra sidan, GTranslate eller installation och implementering WPML

Camping special: Design ”Mellan” vi lyfter din profil till att fungera i fler media än webb. Implementering av bokningssystem. Implementering och design av posts för nyheter. Installation, design och implementering av The Events Calendar. Spårning i Ga4 och implementering av Cookie pop-up.

Divitheme/Wordpress – här kan även val av annan plattform vara aktuell ifall det behovet skulle finnas.

Går det att få en hemsida för under 15 000 SEK?

Minimini paket. För dig som känner dig låst av ett äldre verktyg och önskar ett intuitivt modernt verktyg där du enkelt kan göra mindre uppdateringar själv som byta text/bild. Vi sätter upp en sida i det nya verktyget och för över det viktigaste materialet från din nuvarande sida till den nya. Trots den lägre kostnaden kommer din webbsida fortfarande att vara funktionell och attraktiv med hjälp av en förkonfigurerad mall. Webbhotel och wordpress måste vara på plats.

arbetsgång

Behov

Vad är er nuvarandestatus?

Vi identifierar och lära känna din målanvändare/kund och deras behov.

INSIKT

Med en djup förståelse för din konsument  är det dags att börja utveckla potentiella lösningar.

Presentation av idé, förslag och plan

l

VISUAL DESIGN

Här färdigställer vi en prototyp på en tillfällig plats/domän.

GENOMFÖRANDE

Migration av sidan till den riktiga domänplatsen. Installation av tillägg och andra funktioner för sidan.

Test

Nu är sidan publicerad och beroende på vilket paket du väljer gör vi en mätning på konverteringsgrad och vilka förbättringar som kan tänkas behövas.

“Most people make the mistake of thinking design is what it looks like. That’s not what we think design is. It’s not just what it looks like and feels like. Design is – how it works.

– Steve Jobs –